Acest site este detinut de societatea S.C. Expres Birou S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: cod unic de inregistrare RO 15357576, inregistrata la oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/4922/2003, cu capital social in valoare de 1.000 RON si cu sediul in B-dul Ion Mihalache, nr. 313, bl. 4, sc. B, et. P, ap. 2, sector 1, OP 83, CP 11 – Bucuresti. Tel: 021/203.98.90; E-mail: secretariat@ezoterism.ro.

S.C. Expres Birou S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara a fi necesara notificarea prealabila a vizitatorilor/utilizatorilor.

1. Proprietate Intelectuala si Industriala

Continutul acestui site (implicand, dar fara a se limita la, imagini, logo-uri, texte, elemente de grafica web, scripturi, software) este proprietatea S.C. Expres Birou S.R.L. si este protejat prin Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizarea fara acordul S.C. Expres Birou S.R.L. a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

2. Exonerarea de raspundere

S.C. Expres Birou S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile transmise nu prezinta virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizarea acestui site are loc pe riscul propriu al vizitatorului, S.C. Expres Birou S.R.L. fiind exnonerata de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea/vizitarea acestui site.

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face de catre S.C. Expres Birou S.R.L. in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. Expres Birou S.R.L. fiind inregistrata sub numarul 395 in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal.

Tipul de date personale prelucrate include urmatoarele categorii: numele si prenumele, sexul, data nasterii, numarul de telefon, adresa (domiciliu/livrare), adresa de e-mail.

Datele cu caracter personal sunt colectate in urmatoarele scopuri: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor.

Completarea formularelor prezente pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date S.C. Expres Birou S.R.L. si cu utilizarea si prelucrarea de catre S.C. Expres Birou S.R.L. si partenerii acesteia pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Tuturor persoanelor care completeaza formularele care servesc colectarii de date cu caracter personal le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. De asemenea, au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Pentru exercitarea tuturor acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Expres Birou S.R.L. din B-dul Ion Mihalache, nr. 313, bl. 4, sc. B, et. P, ap. 2, sector 1, Bucuresti, ne puteti transmite un email catre adresa secretariat@ezoterism.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul: 021.208.70.75 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea).

4. Pretul

Pretul final platit de client la primirea coletului sau inainte (in cazul comenzilor preplatite) este format din pretul produsului si cheltuielile de expediere.

Toate preturile corespunzatoare produselor comercializate prin intermediul acestui site sunt exprimate in RON si contin T.V.A. 19% sau 5% (in functie de natura produsului vandut).

5. Comanda

Pentru a plasa o comanda, utilizatorul trebuie sa selecteze produsul dorit si sa completeze campurile obligatorii ale formularului de comanda.

Prin finalizarea comenzii, clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar fiind singurul responsabil pentru consecintele generate (intarziere livrare, etc).

S.C. Expres Birou S.R.L. nu poate fi trasa la raspundere pentru informatiile introduse in mod eronat si care pot genera eventuale intarzieri de livrare.

Finalizarea comenzii echivaleaza cu acordul clientului ca un reprezentant S.C. Expres Birou S.R.L. sa il contacteze prin e-mail sau telefon pentru confirmarea personala a comenzii.

6. Facturare – plata

S.C. Expres Birou S.R.L. va emite catre client o factura pentru produsele livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se face ramburs.

7. Livrarea comenzilor

Termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii comenzii.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin Posta Romana sau Curier, in functie de locatia clientului si zona de acoperire a curierului.

S.C. Expres Birou S.R.L. va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor comercializate si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

In cazul in care produsele sunt indisponibile, S.C. Expres Birou S.R.L. va informa clientul despre indisponibilitate si va stabili, de comun acord cu acesta, modul de actiune: anularea comenzii sau livrarea la o data ulterioara.

8. Transferul proprietatii bunurilor

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea clientului la adresa de livrare comunicata la finalizarea comenzii.

Pentru receptionarea comenzii, clientul va face dovada identitatii sale, prin prezentarea unui act de identitate, conform cu legislatia in vigoare.

9. Politica de rambursare

Orice client are dreptul de retragere din contract, fara precizarea motivelor, in 3 luni de la primirea produselor. Pentru retragere, clientul trebuie sa informeze de retragere clar si neechivoc prin scrisoare la OP 83, CP 11 , Bucuresti sau pe e-mail la secretariat@ezoterism.ro .

Produsele vor fi returnate catre S.C. Expres Birou S.R.L. pe costul clientului, in maxim 14 zile de la data informarii.

In urma retragerii, S.C. Expres Birou S.R.L. se angajeaza sa ramburseze orice suma primita de la client, inclusiv costurile livrarii (cu exceptia costurilor suplimentare determinate de optarea pentru o alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare oferit).

Rambursarea se face in maxim 14 zile de la data informarii. S.C. Expres Birou S.R.L. poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor sau pana la momentul la care clientul a transmis dovada trimiterii produselor.

Rambursarea se realizeaza prin mandat postal pe numele clientului.

10. Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

11. Legea aplicabila

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre S.C. Expres Birou S.R.L. si clienti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

12. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 05.01.2017: S.C. Expres Birou S.R.L.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
Info consumator: 021 9615

Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti

Adresa: Bucuresti, Str. Transilvaniei nr. 2, sectorul 1, cod 010798

Tel.: 021/310.63.75 - birou reclamatii

Tel: 021/310.63.79

Fax: 021/310.63.80